Volledige Service

Van onze opdrachtgevers wordt derhalve een minimale inspanning gevraagd, HdB Prefab Beton neemt u gedurende de ruwbouwfase alle werkzaamheden, zorgen, en risico’s uit handen. In de engineeringfase waakt HdB over levertijden, de werkvoorbereiding/engineering en neemt daarnaast de projectleiding voor haar rekening. Onze taken en verantwoordelijkheden met betrekking tot het tekenen en berekenen van de constructieve prefab betonelementen zijn gebaseerd op categorie 3, 4b en 5 van de KIWA criteria 73-06.

Maatwerk

Sinds 2003 levert HdB Prefab-Beton maatwerk. Wij gebruiken onze bouwkundige kennis en brede ervaring om naast klanten in de woning- utiliteits- en industriebouw van dienst te zijn. Naast deze diciplines leveren wij ook producten voor grond-, water- en wegenbouw- en infrasector. Wij voeren verschillende activiteiten uit voor gerenommeerde fabrikanten die met hun producten en/of diensten leidende posities bezetten in de genoemde marktsegmenten. Uw allround partner bij bouwprojecten en advies

Uw partner in Prefab Beton

Of het nu gaat om de ruwbouw van middelgrote bedrijfspanden en kantoren, betonwerk voor unieke bouwprojecten, prefab skeletbouw en kelderbouw voor omvangrijke nieuwbouwprojecten of complete vloerconstructies, HdB Prefab Beton BV zorgt samen met haar partners voor een efficiënte planning en een perfecte uitvoering.

KOMO gecertificeerd

Wij vertegenwoordigen verschillende fabrieken in Nederland en België. Wij leveren de best mogelijke kwaliteit aan Prefab beton constructies. Onze fabrieken zijn KOMO gecertificeerd en voldoen daarmee aan de gestelde kwaliteitseisen van de KIWA.